Lezingen

Regelmatig organiseert Oerfit lezingen waarin uiteenlopende aspecten van de gezondheid van je lichaam en de gevolgen van je leefstijl daarop worden toegelicht.

 

Onderwerpen:

Gezonde darmen: Dé basis voor een vitaal leven

 

Je darmen spelen uiteraard een belangrijke rol bij de vertering van je voedsel. Maar je darmen doen veel meer. Ze beïnvloeden je stofwisseling en je weerstand. Ze bepalen voor een groot deel ook je lichaamscontouren, hoe je stemming is, en hoe je in het leven staat. Kortom, je darmen spelen een hoofdrol in je dagelijks functioneren.
Het is dus van groot belang dat je darmen gezond zijn. Hoe je daar zorg voor kunt dragen zal het onderwerp zijn van deze lezing. Kijk hier voor meer informatie over de inhoud.

 

 

Een duurzaam gezond leven

In deze lezing worden de basisbeginselen voor een gezonde leefstijl toegelicht. Hoe functioneert jouw lichaam, wat zijn de  gevolgen van stress, beweging en voeding op je gezondheid en hoe kan je daar op een positieve manier gebruik van maken? Kijk hier voor meer informatie over de inhoud.

Er is nog geen nieuwe datum bekend waarop deze lezing wordt gegeven. Houd de website in de gaten!

 

 

Aanmelden voor een lezing kan via een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.