Behandelingen

Vertrouwen in de geneeskracht van je lichaam is de sleutel naar gezondheid

Alle adviezen en behandelwijzen van Oerfit, gaan uit van het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Ook jouw lichaam weet precies wat het nodig heeft. En is in staat te herstellen als je het de juiste combinatie van voeding, beweging en mentale ondersteuning biedt.

Samen op zoek

Samen gaan we na hoe een ziekte zich in jouw specifieke geval heeft ontwikkeld. Vaak ligt de oorzaak in het verleden, niet zelden in de eerste levensjaren. Wanneer de oorzaak bekend is krijg je een heldere uitleg over het ziekteverloop en de onderliggende processen. Want als je begrijpt wat er met je lichaam aan de hand is, weet je ook hoe je zelf aan je herstel kunt bijdragen.

Aanpassing

De aanpak is gericht op leefstijlaanpassingen. Dit betekent niet dat je moet gaan leven als een monnik. Of dat je niets meer mag en heel veel moet. Jouw gezonde leefstijl bepaal je zelf. Oerfit geeft je de informatie en handvatten die je daarvoor nodig hebt.

Aanmelden

Aanmelden voor een intake-gesprek doe je via edward@oerfit.nl. Bellen mag natuurlijk ook, 0646314753.

“The natural healing force within each of us is the greatest force in getting well.” ― Hippocrates

Geneeswijzen oerfit

De behandelmethoden van Oerfit zijn gericht op leefstijl en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke informatie over het ontstaan, verloop en behandeling van ziektes.

ORTHOMOLECULIARE GENEESKUNDE

ORTHOMOLECULIARE GENEESKUNDE

ORTHOMOLECULIARE GENEESKUNDE

Maakt gebruik van de kracht van voeding of onderdelen van de voeding, zoals vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren. Therapie is erop gericht om de lichaamsprocessen doelgericht te voeden, en daarmee te ondersteunen.

Lees meer
KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

De kPNI (Klinische Psycho-Neuro-Immunologie) bestudeert hoe het lichaam als een geheel functioneert, hoe gezondheidsklachten ontstaan en welke processen nodig zijn voor het herstel. kPNI is gebaseerd op wetenschappelijke literatuur.

Lees meer
EVOLUTIONAIRE GENEESKUNDE

EVOLUTIONAIRE GENEESKUNDE

EVOLUTIONAIRE GENEESKUNDE

Evolutie gaat over aanpassen aan een steeds veranderende omgeving. Lichaam en omgeving passen dus naadloos bij elkaar. Als je jouw lichaam zijn bekende evolutionaire omgeving terug geeft kan het zichzelf genezen, zoals het dat al miljoenen jaren heeft gedaan!!

Lees meer
FYTOTHERAPIE

FYTOTHERAPIE

FYTOTHERAPIE

Fytotherapie of kruidengeneeskunde betekent ‘genezen met planten’ (Fytos=plant). Het is een van de oudste vormen van geneeskunde en werd al ver voor onze jaartelling gebruikt door de Egyptenaren, Grieken en Chinezen.

Lees meer

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen