Evolutionaire geneeskunde

Geef het lichaam zijn bekende evolutionaire omgeving terug en het zal zichzelf genezen, zoals het dat al miljoenen jaren heeft gedaan.

Gedurende de miljoenen jaren van evolutie heeft het menselijk lichaam zich steeds moeten aanpassen aan veranderende omgeving. Ontelbare ziektes en ontberingen heeft het moeten doorstaan. Voor elk van deze problemen is een oplossing gevonden. Deze oplossingen liggen verscholen in ons lichaam en helpen ons elke dag om gezond te blijven. Echter, in onze moderne wereld passen de oeroude oplossingen niet altijd meer bij het probleem. Waardoor de oude oplossing niet meer werkt, of zelfs nadelig uitpakt. Daarom is het belangrijk dat je begrijpt wat het lichaam bij ziekte probeert te doen. Want dan kan je ook begrijpen wat het lichaam nodig heeft om te herstellen.

Evolutie als oorsprong

De evolutie van de mens gaat meer dan 7 miljoen jaar terug. Toen al liepen de eerste mens-achtigen op twee benen. De huidige mens, Homo sapiens sapiens, leeft al zo’n 500.000 jaar op aarde.

De evolutie heeft zich voor het overgrote deel voltrokken in Afrika waar de mens tot 160.000 jaar geleden leefde. Sindsdien is de mens zich over de gehele aarde gaan verspreiden.

De evolutie heeft de mensheid een lichaam gegeven dat ze in staat stelt om op de meest uiteenlopende plekken ter wereld zich duurzaam te vestigen. Van de koude polen, waar de eskimo’s wonen, tot in de extreem warme en droge woestijnen.

Het kan niet anders dan dat het menselijk lichaam een buitengewoon vermogen bezit om zichzelf in een gezonde balans te houden. Anders zou een wereldwijde bevolking van de aarde door de mens niet mogelijk geweest zijn.

Het is dit zelfcorrigerende en herstellende vermogen van het lichaam wat tijdens een OERFIT behandeling wordt aangesproken. Het enige dat er voor nodig is om het gezonde evenwicht te herstellen is het lichaam de juiste omgeving te bieden waarin het optimaal gebruik kan maken van dat zelf-herstellend vermogen.

Geef het lichaam zijn bekende evolutionaire omgeving terug en het zal zichzelf genezen, zoals het dat al miljoenen jaren heeft gedaan!!

Neem direct contact op    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen