Orthomoleculaire geneeskunde

Voeding is een essentieel onderdeel van een gezonde leefstijl. Je lichaam heeft bouwstenen en brandstof nodig. Vitamines en mineralen zijn noodzakelijk om de stofwisseling soepel te laten verlopen. Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op een gebalanceerd voedingspatroon dat het lichaam alles biedt om optimaal te kunnen functioneren.

gezonde voeding

Orthomoleculair betekent “gezonde voeding”. Orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van de kracht van voeding, vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren. Orthomoleculaire therapie is erop gericht om de lichaamsprocessen doelgericht te voeden en te ondersteunen en daarmee het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

natuurlijk

Orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van stoffen die van nature in ons lichaam of onze voeding aanwezig zijn.  Een orthomoleculaire behandeling kan daarom, in bijna alle gevallen, worden gecombineerd met een reguliere medische behandeling. Daarom wordt de orthomoleculaire geneeskunde ook complementaire geneeskunde genoemd.

Oerfit is aangesloten bij de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).

Neem direct contact op    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen