Diabetes 2, weg ermee

Verander je leefstijl en genees jezelf van diabetes 2

Stel je eens voor, een leven waarin diabetes geen hoofdrol meer speelt. Een leven zonder dagelijkse medicatie of injecties. Het kán. Je kunt van Diabetes type 2 genezen, in tegenstelling tot wat er vaak wordt beweerd. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat aanpassing van je leefstijl kan leiden tot volledige genezing. Ben je gemotiveerd om van je Diabetes type 2 te genezen? Dan is dit jouw kans! Met het programma “Diabetes 2, weg ermee!” gaan wij jou daarbij helpen.

Leefstijl = de oplossing

Het aannemen van een nieuwe leefstijl gaat niet vanzelf. Daarom word je door ons professioneel begeleid. Je leert hoe je voeding, beweging en denkprocessen kunt inzetten om van diabetes 2 te genezen. Uiteraard wordt hierbij gelet op jouw fysieke mogelijkheden.

Bij gezond leven draait het om gevarieerd en lekker eten, regelmatig bewegen én geestelijke rust. Wég met dat eenzijdige voedsel, dat stressvolle leven en dat pijnlijke, vermoeide lichaam!

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Het aannemen van een nieuwe leefstijl gaat niet vanzelf. Daarom word je door ons professioneel begeleid. Je leert hoe je voeding, beweging en denkprocessen kunt inzetten om van diabetes 2 te genezen. Uiteraard wordt hierbij gelet op jouw fysieke mogelijkheden.

Programma

Met dit praktisch haalbare programma wordt je begeleid naar een leven waarin diabetes geen hoofdrol meer speelt.
Tijdens een zestal bijeenkomsten wordt je opgeleid tot je eigen voedingscoach, zodat je weet welke invloed voeding op je lichaam heeft en hoe je dit in je dagelijks leven op een gezonde manier kunt inzetten. Je leert ook hoe gemakkelijk het is om voldoende te bewegen. Kortom, je wordt de baas over je leefstijl, en je diabetes.

Voor wie?

Het programma is geschikt voor iedereen met Diabetes 2. Jong en oud. Ook als je al langere tijd medicijnen slikt of insuline spuit kan je meedoen. Voor mensen met Diabetes 1 heeft het programma een stabiliserend effect op de bloedsuikerspiegel en is minder insuline nodig om dat effect te realiseren.

Naast groepstrainingen is er ook de mogelijkheid om dit succesvolle programma individueel te volgen. Informeer naar de mogelijkheden.

‘Vertrouwen in de veerkracht van je lichaam is de sleutel naar gezondheid.’

Informatie avond

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Kijk op de agenda voor de eerst volgende informatieavond en meld je aan. Tijdens de bijeenkomst worden de inhoud en achtergrond van het programma uitgebreid toegelicht.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen