Klantenreacties cursus

Reactie van Liana

“Enigszins twijfelend na zovele diëten begon ik aan de masterclass. Zou dit dan wel mijn suikerbehoefte de kop indrukken???

Bij les een was dat gelijk duidelijk. Wat een inzicht, wat een verrijking deze Masterclass!!!

Duidelijke taal, genoeg ruimte voor persoonlijke inbreng en een fijn helder antwoord op je vragen.

Ik wil iedereen die enigszins twijfelt zeker aanraden deze masterclass aan jezelf ‘cadeau’ te doen!

Ik ben zó blij met de informatie én onderbouwing over voeding en supplementen.

In mijn dagelijks leven, met alle verleidingen van voeding om ons heen, is het voor mij nu volledig duidelijk welke keuze ik wil maken en wat ik eet.”

Reactie van Gerard

Na het volgen van de Masterclass heb ik mijn eetpatroon gewijzigd van het eten van brood naar het eten van (ongebrande) noten. Ook het koud afdouchen is nu zeer prettig. Ik voel me hierbij fitter dan ooit en mijn gewicht blijft stabiel.

Een aanrader voor iedereen!

Reactie van Monique

Een heldere masterclass, waarin werd bevestigd dat ik op een goeie manier met mijn gezondheid omga. De lat voor jezelf op een gezonde hoogte leggen, maakt dat het niet zwaar is om eventuele veranderingen toe te passen. Je lichaam vraagt om hulp en niet om medicijnen. Wat je daarvoor nodig hebt en hoe je daarmee om kunt gaan wordt op een prettige, toepasbare wijze uitgelegd.

Reactie van Marijke

Als kind en jong volwassene was ik (momenteel 70-er) vaak ziek, leed aan migraine, onderging diverse operaties en had last van allergieën zoals voor stof, haren van dieren en ook voor voedsel zoals notenschillen, melkproducten, diverse soorten fruit, enz.. In de eerste decennia van mijn leven was er weinig bekend over de relatie tussen deze klachten en leefstijl. Door zoeken en experimenteren met diverse genees-en dieetwijzen zoals macrobiotiek, vegetarisme, periodes van vasten, enz., ontdekte ik langzaam maar zeker wát wel/niet goed was voor mij: veel naar buiten, veel bewegen, vegetarische voeding, niet roken, voorzichtig met “drugs” als suiker, alcohol, theïne, cafeïne enz..

Dankzij mijn sportschool volgde ik met een goede vriend (eveneens 70+) de masterclass. Deze vriend had diabetes 2. Zijn hele leven was en is hij vegetariër en geheelonthouder. Tòch had hij diabetes 2.

Nu, na bijna 2 jaar en levend volgens de richtlijnen die tijdens de masterclass zijn gegeven, weegt hij 10 á 12 kilo minder en heeft hij géén diabetes meer!

Voor mij was de masterclass een ‘feest van herkenning’. Wat ik zelf door schade en schande over leefstijl had ‘ontdekt’ werd allemaal bevestigd! Had ik dit allemaal maar eerder geweten, dat zou me heel veel ongemak en ziekte hebben bespaard…. Inzicht, door mij in tientallen jaren moeizaam verkregen, werd in een beperkt aantal ‘lessen’ tijdens de masterclass overgedragen. Daarnaast ook nieuwe informatie, die ik onmiddellijk in mijn leefpatroon heb ingepast. De ontwikkelingen m.b.t. leefstijl staan immers niet stil en de visies hierop veranderen ook nogal eens…..

De tips zijn voor mij absoluut niet moeilijk toe te passen. Er hoeven geen moeilijke maaltijden voor te worden samengesteld, er zijn geen hoge kosten aan verbonden. Het betreft ‘gewoon’ een gezonde manier van leven, zonder fanatisme, waarin ook kan worden genoten van al het goede dat onze wereld biedt aan ‘lekkers’ en ‘leuks’. En die volgens mij voor iedereen, jong en oud, haalbaar is.

Reactie van Klaas

De cursus heb ik als zeer leerzaam ervaren met name het inzicht in wat je eet en de gevolgen daarvan.

De uitleg die je geeft tijdens de cursus is duidelijk en voorzien van veel praktische voorbeelden.

Het geleerde toepassen is in het begin even wennen, meer energie en opvallend minder ziek door het reduceren van suiker en suiker houdende voeding.

Ik ben zeer tevreden over de inhoud en de waarde van de cursus.

Reactie van Tannes

De masterclass heeft me een beter inzicht gegeven in de wereld van voeding. Jouw verhaal en voorbeelden spraken me aan. Daardoor is mijn voedingspatroon flink veranderd: ik eet veel meer groente. De suikers eet ik nog minder.

Ook het feit dat je lijf prima kan presteren zonder eerst voeding te hebben gekregen werkt goed. Dat breng ik ook 1 x per week (naast de andere sportmomenten) in de praktijk. Voelt goed.

Alles bij elkaar voel ik me nog fitter en geniet van deze manier van eten en bewegen. Dank voor die mooie aanzet van jou!

Reactie van Arina

Je kunt altijd terug naar gezond.

De masterclass heeft mijn kijk op voeding veranderd en mij ook geleerd om mezelf meer uit te dagen. Honger, dorst. Je lichaam kan veel hebben en wordt er sterker van.

Tevens was het goed dat de cursus uit meerdere avonden bestond. Zo kwam ik in een goede gezonde flow. Leuk ook om met gelijkgestemde mensen aan mijn gezondheid te werken.

Ik beveel je van harte aan Edward!

Reactie van Petra

De cursus was zeer prettig. Dit omdat de cursusduur zodanig was dat alle informatie goed op te nemen was door de interessante thema’s, de heldere uitleg en de vraagstellingen. Iedere cursusdag was goed ingedeeld in behapbare onderwerpen. Dit blijkt ook wel omdat ik twee jaar later hetgeen ik geleerd heb nog steeds in praktijk breng.

De cursus was niet moeilijk maar het was wel soms veel om in de praktijk te brengen. Vooral in het begin was de omslag groot en de verandering goed te merken. Ook voor mijn gezin. Op een gegeven moment ben ik ook weer dingen gaan loslaten en uiteindelijk heb ik een balans gevonden in voeding en beweging. Edward gaat ook vooral in op wat prettig voelt en daarin heb ik nu voor mijzelf meer duidelijkheid. Doordat de balans er nu is, is het resultaat ook blijvend. Dat betekent meer energie, fitter gevoel, echt de behoefte om te bewegen en meer genieten van bewust gekozen “ongezonde” momenten.

Reactie van Angelique

Ik denk nog regelmatig terug aan de cursus. Niet alleen vanwege de duidelijke uitleg van jouw kant, maar ook vanwege de levendige discussies met de overige deelnemers in de groep.

De Masterclass heeft mij geholpen mijn dagelijkse eetpatroon te veranderen en daar heb ik nog steeds plezier van. Als je de logica van de cursus inziet is het eenvoudig om aanpassingen te doen die bij je passen.

Ik hoop dat je ook anderen kan inspireren om een gezonde leefstijl te omarmen.

Reactie van Ingrid

Er wordt zoveel geschreven over voeding en ik vroeg me hierbij af; ,,wat past bij mij?” De lessen bij Oerfit hebben mij goed geholpen met mijn bewuste voedingskeuzes. Op een prettige wijze maakt Edward de theorie over voeding helder.

Reactie van Christine

De Leefstijl Masterclass heb ik met veel interesse gevolgd.

Er was duidelijke uitleg over wat voeding met je doet.

Het heeft mij zeer geïnspireerd het dagelijks toe te passen. Met de overtuiging dat dit echt wat voor je lichaam doet heeft dit weinig moeite gekost, we volgen het nog steeds. Met name de eerste tekenen van diabetes zijn volledig verdwenen.

Reactie van Coen

  • Goed bevallen, leuke cursus zonder dwingende adviezen waar iedereen zelf zijn puntjes uit kan pikken
  • Over het algemeen zijn het praktische adviezen die goed in te passen zijn in het dagelijkse leven
  • Sommige veranderingen zijn blijvend, andere adviezen zakken weer weg……

deze cursus is absoluut een aanrader!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen