Lezing & Cursus

Inspirerende lezingen en cursussen met een schat aan nieuwe informatie

OERFIT verzorgt lezingen, presentaties, workshops, cursussen en trainingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van gezondheid en leefstijl.

Lezingen

Oerfit lezingen nemen je mee in de fascinerende wereld van lichaam, leefstijl en gezondheid. Wetenschappelijke informatie wordt op een heldere en begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met praktische aanbevelingen. De inhoud is vernieuwend, soms confronterend en vaak verrassend. Nieuwsgierig geworden? Kijk in de agenda voor onderwerpen en data van de lezingen.

Meer over lezingen

Cursus

Jij hebt, door je leefstijl, een grote invloed op je eigen gezondheid. Het is dus belangrijk om verstandige leefstijl keuzes te maken. Maar wat zijn verstandige keuzes? Hoe weet je of je het goed doet? En hoe zit het met de tegenstrijdige adviezen die je overal hoort? Tijdens de cursus leer je alles over gezonder en energieker leven. Zo zet je slechte gewoontes makkelijker om in goede. Alles wat je leert, kun je direct toepassen. Geïnteresseerd in de cursus? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende cursusronde.

Meer over de cursus

Spreker

Edward is een inspirerende en enthousiaste spreker. Thema’s als gezondheid, voeding en leefstijl zijn onderwerpen waar hij vol passie over spreekt. Edward is een spreker die je raakt, vermaakt en inspireert. Hij combineert wetenschappelijke kennis met pakkende persoonlijke verhalen vanuit zijn praktijk. Hij schept eenvoud en overzicht. Met concrete voorbeelden en adviezen toont hij hoe eenvoudige aanpassingen in leefstijl een gezond en energiek leven kunnen vormgeven. Heeft u behoefte aan een spreker op uw evenement? Of bent u op zoek naar een echt goede trainer voor een in-house training? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden; edward@oerfit.nl of 06 – 46314753.

Meer over spreker

Presentaties voor bedrijven

Bedrijven of organisaties die graag een presentatie of workshop willen over een bepaald onderwerp, melden zich ook aan via edward@oerfit.nl. Samen zoeken we een onderwerp uit dat goed bij jouw bedrijf of beroepsgroep past. Dit jaar verzorgt Edward onder andere presentaties voor de Nationale Politie, Verheul Adviesgroep en voor Accountantsbureau De Hooge Waerder.

Kosten bedrijfspresentatie | Vanaf 750,- per dagdeel

Vraag naar de mogelijkheden

Meld je direct aan    Privacy instellingen

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

    Privacy verklaring | Sluit
    Instellingen