Masterclass

FIT & GEZOND, nu en later

Tijdens de masterclass – FIT & GEZOND, nu en later – leer je alles wat je moet weten om gezonder en energieker te kunnen leven.

 

De masterclass is zodanig opgezet dat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Je krijgt inzicht in, en begrip voor jouw lichaam. Je leert welke onderdelen van je leefstijl belangrijk zijn voor je gezondheid. Je leert bepalen wat voor jou gezonde voeding en beweging is en krijgt handige tips om gewoontes te veranderen. Je kunt veel makkelijker je slechte gewoontes omzetten in goede. Je komt letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. Je krijgt meer energie en een goed gevoel over de keuzes die je maakt.

Opzet masterclass

De masterclass bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. Na 3 maanden gevolgd door een afsluitende bijeenkomst waarin je kennis wordt opgefrist, je vragen kunt stellen en je ervaringen met je mede cursisten kunt delen.

Globale inhoud van de bijeenkomsten

 • De inleiding start met het herstellen van het vertrouwen in het lichaam. Er is aandacht voor de persoonlijke motivatie en verantwoordelijkheid die een gezonde leefstijl behelst.
 • Het tweede college gaat over stress en de gevolgen daarvan op de gezondheid. Aan het slot krijg je praktische tips over de wijze waarop je met stress kunt omgaan, aangevuld met eenvoudige ontspanningsoefeningen.
 • Het derde en vierde college gaan over voeding. Hierbij ligt de nadruk op de behoeften van het lichaam. Welke voedingsstoffen heeft het lichaam nodig en waarvoor? Dus geen opsomming van ‘goede’ en ‘slechte’ voeding maar inzicht in de gevolgen van voeding op het lichaam. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de timing van maaltijden en de maaltijdfrequentie. Dit stelt je in staat om zelf voedingskeuzes te maken ipv je te moeten houden aan een opgelegd dieet. Dit leidt tot blijvende veranderingen in je eetpatroon, het zijn immers jouw eigen keuzes.
 • Het vijfde college gaat over beweging. Hierin wordt besproken wat het belang is van bewegen en wat de gevolgen zijn van bewegingsarmoede. De theorie wordt aangevuld met oefeningen die een belangrijke basis bieden voor een fysiek gezond lichaam. de oefeningen kunnen eenvoudig thuis gedaan kunnen worden.
 • Het zesde college bevat diverse onderwerpen, zoals vitamines en mineralen, het maag- darmstelsel, overgewicht, superfoods, E-nummers, bioritme etc.
 • Je krijgt eerlijke, heldere en wetenschappelijk onderbouwde informatie over de diverse onderwerpen.
 • Er is uitgebreide mogelijkheid om je vragen te stellen.
 • Je ontvangt na afloop van elke bijeenkomst een beknopte schriftelijke samenvatting van de inhoud en de PowerPoint presentatie.

Voor wie is de masterclass bestemd?

Voor iedereen die:

 • goed voor zichzelf (en zijn/haar kinderen) wil zorgen maar niet goed weet hoe.
 • wil proberen op een natuurlijke manier te herstellen van gezondheidsproblemen.

 

Ook als je gewoon meer wilt weten over het vormgeven aan jouw gezonde leefstijl ben je van harte uitgenodigd.

Het resultaat

Na afloop van de masterclass ben je in staat zelfstandig een fitter en gezonder leven te leiden.

Je hebt inzicht in:

 • het functioneren van jouw lichaam
 • gezonde voeding
 • het belang van voldoende beweging
 • het belang van ontspanning
 • je bent in staat deze inzichten in je dagelijks leven toe te passen

Data & locatie

Data en locatie vind je in de agenda

wat krijg je?

 • Gratis: pen en blocnote, koffie/thee, hand-outs en samenvatting

Annulering door cursist

Bij annulering  tot 1 maand voor de start van de masterclass bent u 10% van de prijs verschuldigd. Annuleert u binnen 7 dagen na aanmelding, dan vervallen deze kosten (bedenktijdregeling). Bij annulering  vanaf 1 maand tot de start van de masterclass bent u 50% van het inschrijfgeld verschuldigd. De annulering dient schriftelijk (edward@oerfit.nl) te gebeuren. Indien u zonder afmelding niet aanwezig bent bij masterclass wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht.

De organisatie behoudt het recht om bij onvoldoende aanmeldingen de masterclass naar een later tijdstip te verplaatsen.

Inschrijven

Schrijf je in door een mail te sturen naar edward@oerfit.nl. Vermeld hierbij je naam, adres en voor welke masterclass je je inschrijft.

Vragen

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Mail dan naar: edward@oerfit.nl

Prijs

Jouw investering voor een gezonde leefstijl bedraagt €850,-

Meld je direct aan

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen