Over ons

OERFIT geeft je de controle over jouw leefstijl en gezondheid terug

DE OPLOSSING VOOR JOUW KLACHTEN

Je zoekt naar een oplossing voor je gezondheidsklachten? Wij willen je daar graag bij helpen, want wij begrijpen dat niets zo belangrijk is als je gezondheid.

EERSTE CONSULT

In het eerste consult, dat ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, besteden we uitgebreid aandacht aan jouw klachten en het ontstaan ervan. Aan de hand van jouw verhaal gaan we na hoe een ziekte zich in jouw specifieke geval heeft ontwikkeld.

Dan krijg je, in begrijpelijke taal, een verklaring voor je klachten en het behandelplan. We beginnen dus direct met de behandeling! De basis van de behandeling is altijd leefstijl. Waar nodig adviseren we ondersteuning met supplementen.

VERVOLG CONSULT

Regelmatig zijn mensen na een tweede consult klaar en hebben ze hun probleem opgelost.

Als dat niet het geval is bespreken we tijdens de volgende consulten de voortgang van je herstel. We optimaliseren het behandelplan en houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Een vervolggesprek duurt ongeveer 0,5 tot 1 uur.

“The natural healing force within each of us is the greatest force in getting well.” ― Hippocrates

Geneeswijzen oerfit

De behandelmethoden van Oerfit zijn gericht op leefstijl en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke informatie over het ontstaan, verloop en behandeling van ziektes.

ORTHOMOLECULIARE GENEESKUNDE

ORTHOMOLECULIARE GENEESKUNDE

ORTHOMOLECULIARE GENEESKUNDE

Maakt gebruik van de kracht van voeding of onderdelen van de voeding, zoals vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren. Therapie is erop gericht om de lichaamsprocessen doelgericht te voeden, en daarmee te ondersteunen.

Lees meer
KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

De kPNI (Klinische Psycho-Neuro-Immunologie) bestudeert hoe het lichaam als een geheel functioneert, hoe gezondheidsklachten ontstaan en welke processen nodig zijn voor het herstel. kPNI is gebaseerd op wetenschappelijke literatuur.

Lees meer
EVOLUTIONAIRE GENEESKUNDE

EVOLUTIONAIRE GENEESKUNDE

EVOLUTIONAIRE GENEESKUNDE

Evolutie gaat over aanpassen aan een steeds veranderende omgeving. Lichaam en omgeving passen dus naadloos bij elkaar. Als je jouw lichaam zijn bekende evolutionaire omgeving terug geeft kan het zichzelf genezen, zoals het dat al miljoenen jaren heeft gedaan!!

Lees meer
FYTOTHERAPIE

FYTOTHERAPIE

FYTOTHERAPIE

Fytotherapie of kruidengeneeskunde betekent ‘genezen met planten’ (Fytos=plant). Het is een van de oudste vormen van geneeskunde en werd al ver voor onze jaartelling gebruikt door de Egyptenaren, Grieken en Chinezen.

Lees meer

WAT ANDEREN VINDEN

Na het volgen van de Masterclass heb ik mijn eetpatroon gewijzigd van het eten van brood naar het eten van (ongebrande) noten. Ook het koud afdouchen is nu zeer prettig. Ik voel me hierbij fitter dan ooit en mijn gewicht blijft stabiel. Een aanrader voor iedereen!

De masterclass heeft mijn kijk op voeding veranderd en mij ook geleerd om mezelf meer uit te dagen. Honger, dorst. Je lichaam kan veel hebben en wordt er sterker van. Tevens was het goed dat de cursus uit meerdere avonden bestond. Zo kwam ik een goede gezonde flow. Leuk ook om met gelijkgestemde mensen aan mijn gezondheid te werken. Ik beveel je van harte aan Edward!

De cursus heb ik als zeer leerzaam ervaren met name het inzicht in wat je eet en de gevolgen daarvan. De uitleg die je geeft tijdens de cursus is duidelijk en voorzien van veel praktische voorbeelden. Het geleerde toepassen is in het begin even wennen, meer energie en opvallend minder ziek door reduceren van suiker en suiker houdende voeding. Ik ben zeer tevreden.

Neem direct contact op  Gun jezelf een gezond leven!

  wij werken samen met

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen