Therapie

OERFIT geeft je de controle over jouw leefstijl en gezondheid terug

Je lichaam streeft naar een gezond evenwicht. Als dit evenwicht lang wordt verstoord kunnen gezondheidsklachten ontstaan. Voor het herstellen van een gezonde balans heeft je lichaam jouw hulp nodig. Oerfit helpt je om optimaal gebruik te maken van het zelf-herstellend vermogen van je lichaam.

Eerste consult

In het eerste consult, dat ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, besteden we uitgebreid aandacht aan jouw klachten en het ontstaan ervan. Aan de hand van jouw verhaal gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Dan krijg je, in begrijpelijke taal, een verklaring voor je klachten en het behandelplan. We beginnen dus direct met de behandeling! De basis van de behandeling is altijd leefstijl. Waar nodig adviseren we ondersteuning met supplementen.

Tweede en vervolg consult

Regelmatig zijn mensen na een tweede consult klaar en hebben ze hun probleem opgelost. Als dat niet het geval is bespreken we tijdens de volgende consulten de voortgang van je herstel. We optimaliseren het behandelplan en houden rekening met jouw wensen en mogelijkheden. Een vervolggesprek duurt ongeveer 0,5 tot 1 uur.

Neem direct contact op    Gezondheid is je grootste bezit