dr. Edward Blommaart

Vertrouwen in de geneeskracht van je lichaam is de sleutel naar gezondheid

Dr. Edward Blommaart

“Gezondheid is niet iets wat je overkomt. Het is een actief proces waar je, met de juiste kennis en begrip van je lichaam, zelf een grote rol in kan spelen. Het vereist inzet. Ik kan je de kennis en handvatten bieden om ook jou te helpen aan een oergezond en oerfit lichaam en leven.”

Edward (1968) studeerde biologie aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde in de Biochemie. Na 20 jaar wetenschappelijk onderzoek besloot hij zijn diepgaande kennis van het menselijk lichaam in te zetten om mensen te helpen om gezond te worden en/of te blijven. Met een combinatie van wetenschap, orthomoleculaire geneeskunde (voeding) en coaching biedt Edward een unieke en oersterke basis voor herstel en gezondheid. Sinds 2012 heeft hij zijn praktijk OERFIT. Honderden vonden samen met hem de weg terug naar gezondheid.

Naast zijn praktijk geeft Edward inspirerende en informatieve lezingen en cursussen over leefstijl en gezondheid.

De dokter van de toekomst geeft geen medicijnen meer, maar interesseert zijn patiënten in de zorg voor het menselijk lichaam, voor voeding en voor de oorzaak en de preventie van ziekte.  Thomas Edison, 1847

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen